Picos receptas

Skani,gardi namin─Ś pica. I┼í nurodyto ingredient┼│ kiekio pavyks pasigaminti 4 picas. Picos vir┼íaus ingredientus galima koreguoti pagal savo skon─» ar d─Śti tai, k─ů turite ┼íaldytuve.
 
INGREDIENTAI:
 
PORCIJŲ SKAIČIUS: 4
 
TEŠLAI:
450 gram┼│kvietini┼│ milt┼│
250 mililitrųvandens (šilto)
60 mililitr┼│aliejaus
7 gramaisaus┼│ mieli┼│
1 šaukštascukraus (nubraukto)
0.5 šaukšteliodruskos
VIRŠUI:
4 vienetaipomidor┼│ (nedideli┼│ )
300 gram┼│fermentinio s┼źrio (tarkuoto)
200 gram┼│r┼źkytos de┼íros (arba keptos vi┼ítienos)
2 vienetai┼żaliosios paprikos (arba kitoki┼│)
1 saujel─Śd┼żiovintos ┼żolel─Śs (─Źiobreli┼│, raudon─Śli┼│ ar kit┼│ ┼żoleli┼│)
PADA┼ŻUI:
pagal poreik─»pomidor┼│ pada┼żo
pagal poreik─»majonezo
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: DAUGIAU NEI 1 VAL.
1.
Pa┼íildyti vanden─» ir supilti ─» duben─». Suberti mieles, cukr┼│, drusk─ů, ─»pilti aliejaus ir visk─ů i┼ímai┼íyti. ─« duben─» ─»sijoti miltus, u┼żminkyti te┼íl─ů.
2.
U┼żminkyt─ů te┼íl─ů aptepti aliejumi ir u┼żdengti maistine pl─Śvele ar virtuviniu rank┼íluos─Źiu. Palikti ┼íiltai kilti 1.5 valandos.
3.
Te┼íl─ů padalinti ─» 4 lygias dalis, formuoti picos pad─ů i┼í kiekvieno gabaliuko.
4.
─« duben─Śl─» sud─Śti pomidor┼│ pada┼ż─ů, majonez─ů, i┼ímai┼íyti ir ┼íiuo mi┼íiniu aptepti picos padus.
5.
Picos padus pabarstyti ┼żolel─Śmis. Sutarkuoti s┼źr─», supjaustyti de┼ír─ů, pomidorus, paprikas.
6.
Ant pic┼│ pabarstyti s┼źrio, sud─Ślioti de┼íros gabaliukus, pomidorus, paprik─ů ir dar apibarstyti s┼źriu.
7.
Kepti ─»kaitintoje iki 250 C laipsni┼│ temperat┼źros orkait─Śje 8 minutes.